Snabbt, kostnadseffektivt och tryggt

Sökmarknadsföring (SEM) med Google AdWords, Bing Ads eller andra annonsnätverk gör det möjligt att synas med olika annonser för en relevant målgrupp när de söker i mobilen, surfplattan eller på datorn. Annonserna kan även visas för personer när de surfar på specifika webbplatser eller webbplatser inom ett inriktningsområde genom sökmotorernas så kallade Display-nätverk.

Fördelar med sökmarknadsföring

Det finns många fördelar med sökmarknadsföring där kontroll över annonseringskostnader, inriktning mot mål och målgrupp, flexibilitet i var, när och hur annonserna ska synas samt möjligheten till uppföljning och optimering är några. Betalningsmodellen är auktionsbaserad där bud och kvalitetsresultat (annons- och sökordsrelevans, upplevelse av målsida tillsammans med ett antal andra faktorer) avgör annonsrankingen. Vad annonseringen får kosta är fullt flexibelt och varierar från företag till företag beroende budget, på hur pengarna ska fördelas och de mål som sätts, exempelvis antal klick, visningar eller konverteringar. För detta finns olika budgivningsstrategier.

Fokus på resultat

Sökmarkandsföring är väldigt snabbt och behöver ni synas på viktiga sökord eller webbplatser redan idag kan vi hjälpa er att komma igång inom någon timme. Sedan jobbar vi vidare tillsammans med utveckling, testning, komplettering och optimering av annonserna för att få upp kvalitetsresultat och få ner kostnaden per mål. Där det visar sig att investeringen ligger enligt förväntan eller bättre breddar vi synlighet på fler sökord och motsatt utesluter vi sökord där trafiken inte är lönsam – allt för att få mest möjliga tillbaka per investerad krona (Return on Investment, ROI och Return on Ad Spend, ROAS är två bra mätetal att arbeta med inom sökmarknadsföring.

Tryggt och transparent samarbete med en Google Partner

UpOnline är certifierad Google Partner vilket innebär att vi genomgått utbildningar och uppfyller de hårda krav Google har på mediabyråer som hanterar och ansvarar för kunders annonsering i Google AdWords. Vi arbetar helt enligt sökmotorernas policys och ni som kund har tillgång till ert annonskonto vilket innebär att allt arbete sker helt transparent. Annonskostnaden (mediakostnaden) är helt separerad från arbetskostnaden för att ni ska veta vad ni betalar för och för att ni inte ska behöva känna er lurade av ”färdiga paket” som tyvärr finns i branschen och ofta säljs av mindre seriösa aktörer via telefon. Resultatet blir bäst så.

Välkommen in på kontoret i Östersund eller kontakta oss online eller via telefon så berättar vi mer om sökannonsering, SEM.Google AdWords ikon